foto-impressie van een passant

Ton Sijbrands geeft Melle privé-les

Na de geslaagde denksportdag ontvingen wij van de heer R.F.H. Heijm de volgende e-mail met een bijlage met foto’s die hij als bezoeker schoot.

“Ik heb een serie foto’s gemaakt, toen ik er toch was met name van de simultaans op de denksportdag. Ik had een gewoon toestelletje bij me, de resolutie is niet geweldig. Maar ik vind het wel leuke foto’s. Ten overvloede ook het krantje erbij op de kiek. Het is in het kader van ‘Noordsport’ die een hele serie activiteiten   organiseert, dat is aan de gemeente gelieerd, ook bijvoorbeeld zwemmen, en de 26e is er de hardloopronde nabij de Bergsingelkerk. Met vriendelijke groet, RFH Heijm. PS de foto waar ik als naam aan gegeven heb dat Lisa Schut er koel onder blijft, dat is een partij waar ze verloor.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *