Olympiade schaakteam naar denksportdag Rotterdam

Het wordt steeds gekker! Nog meer grote namen naar Rotterdam-Noord
Het Nederlands damesteam dat vorige maand in het Noorse Trömso zo succesvol was op de Schaakolympiade (10e van de 150 landen) komt zaterdag 20 september naar de Denksportdag in Rotterdam. damesteam

Anne Haast was al eerder vastgelegd voor een simultaan, maar zij wordt nu vergezeld door haar teamgenoten Lisa Schut (in 2013 Nederlands Kampioen), Bianca Mühren (2e op het NK 2014 achter Anne Haast) en Tea Lanchava (2e bij Europees Kampioenschap 2006).

Oranje
Wie de olympische landenwedstrijden in Trömso heeft gevolgd zal het ongetwijfeld opgevallen zijn dat het vrouwenschaakteam opereerde als een hecht en enthousiast team. Gezamenlijke trainingssessies -een ieder gaf haar openingsgeheimen prijs- en individuele resultaten werden ondergeschikt gemaakt aan het teambelang. Dat was en is de basis achter het succes. En ….  en dat is onder schakers niet gebruikelijk; een gezamenlijk tenue werd ingevoerd! Oranje natuurlijk.

Onze olympische dames zullen bij de opening van de denksportdag al aanwezig zijn. Daarna zullen zij zich voornamelijk bij de schaakkraam van sv Erasmus ophouden waar zij zullen assisteren met lesgeven en een potje schaakspelen.

Wordt vriend van de dames! Koop een gesigneerd bord met oranje stukken
Onze succesvolle Nederlandse dames hebben zich voorgenomen om de komende 2 jaar keihard te trainen. Doel is om eerst in 2015 bij het EK-Landen (op IJsland) hoge ogen te gooien, Daarna volgt in 2016 de Olympiade in Baku (2016).
Wordt vriend van onze oranje dames. Koop een door hen ter plekke gesigneerd bord (met Oranje stukken!). De opbrengst wordt volledig gebruikt voor hun gezamenlijke trainingsstages.olympiade dames

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *