welkom op 20 sept 2014

 

Zaterdag 20 september 2014, de Denksportdag Rotterdam Noord

Voor jong en oud, gezelschapsspelers en clubspelers, eigenlijk voor iedereen
Alweer voor de derde achtereenvolgende maal wordt de ontzettend leuke Denksportdag gehouden. En natuurlijk weer op de zelfde prachtige locatie, namelijk het grote en sfeervolle atrium van Humanitas aan de Bergweg. Iedereen kan meedoen met z’n favoriete sport of kennismaken met een nieuwe denksport. De denksportdag wordt werkelijk bezocht door iedereen.

Kom ook! Kijken of meedoen, of leer een nieuw denkspel.
Er is van alles te beleven. Dammen, schaken, raindropchess, kaarten, mahjong, tric-trac, domino, Khet (een strategisch laserspel) en nog vele andere gezelschap-sporten kunnen ontzettend leuk zijn!

Zomaar een potje, of durf je tegen een wereldtopper te spelen?
01-TonSijbrandsDamsimultaan-jeugd
Op de foto zie je Melle, 8 jaar oud, Hij daagt hier de wereldkampioen dammen uit! Dat kan zomaar op de Denksportdag

Ton Sijbrands. Moeten we uitleggen wie Ton Sijbrands is? Wat Einstein is voor de wetenschap en wat Cruijff en Messi zijn voor het voetbal, is Ton voor de damsport. Hij is een levende legende, Ton Sijbrands komt wederom simultaan geven! Een voor de kids, en een tegen iedereen. We zijn we er trots op dat Ton komt, dat mag je best weten!
Anne Haast. Anne is de kersverse Nederlands kampioene schaken 2014 en ze komt ook naar Rotterdam Noord! Durf je tegen haar?

Een speciale (denk)sportentocht voor kinderen.
Voor schoolkids die meedoen aan de sportentocht van Noord is er ook een parcours met denksporten. Je kan les krijgen in schaken, meedoen aan dammen en nog vele andere spellen. Kom in ieder geval. Verdien op deze dag je stempels op je sportstrippenkaart.

Marktkraam
Wat nieuw is dit jaar, is een kraam met allerlei denksportspulletjes, Koop hier je materiaal (nieuw, zo goed als nieuw, of gebruikt) dat je nodig hebt.

Programma
Kijk voor meer informatie over de tijdstippen, activiteiten, spelletjes, raindropchess etc onder de tab ‘programma’.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *